Nieuw speeltoestel in de grote speeltuin

Dit jaar heeft het wijkplatform besloten om een deel van het budget voor de speeltoestellen te gebruiken om de grote speeltuin uit te breiden.

In de grote speeltuin kunnen kinderen nu al gebruik maken van een kabelbaan, klimtoestel, staan er 2 goaltjes en is er een basketbalveldje. De wijk groet nog steeds en daarom is nodig om een extra toestel op een veilige speelplek te plaatsen. Om te zorgen voor een mooie balans qua aanbod en het voor iedereen een leuke speelplek te maken is de keuze gevallen op een zogenaamde familie schommel.

Familie Schommel

Hier kan je als ouder samen met je kinderen lekker schommelen of kinderen kunnen zich er lekker zelf mee vermaken. Als alles meezit, zal deze schommel voor het eind van 2019 nog geplaatst gaan worden. Zie voor locatie de bijgaande foto