Niet meer reageren: Jouw feedback: Waar mag meer toezicht gehouden worden?

Tijdens onze laatste vergadering is ons door de Bijzondere Opsporings Ambtenaren (BOAs) gevraagd om onze hulp. Er zal namelijk op twee onderwerpen in de komende periode specifiek toezicht worden gehouden in Loovelden namelijk: overlast door honden & jeugd. Nu wonen we in een prachtige en relatief rustige wijk maar wellicht dat rondom deze onderwerpen wat extra toezicht wenselijk is.

Een prachtige wijk maar wellicht is op sommige plekken toch nog wat extra toezicht gewenst?

Om de inzet van de BOA zou effectief mogelijk te laten zijn is er dan ook een oproep om 3 hotspots aan te leveren per onderwerp. Ervaren jullie dus overlast dan zouden we hier graag een berichtje (niet meer reageren) over ontvangen (gebruik hiervoor ons contact formulier) met daarin de volgende duidelijk omschrijving:

  • Soort overlast (beschrijving)
  • Locatie
  • Dag(en)
  • Tijdstip

Zorg dat je zoveel mogelijk informatie verstrekt dan kunnen de BOAs zo gericht mogelijk op het juiste moment ook aanwezig zijn.

Het resultaat van het op deze wijze handhaven zullen we delen met iedereen. Daarnaast zal op basis van de ervaringen en nieuwe input bekeken worden of er een wijziging qua hotspots nodig is.