Eerste hulp bij energiebesparing

Kan ik nou beter kiezen voor zonnepanelen of juist een zonneboiler? Kies ik voor een CV-ketel of zijn er opties mijn huis duurzaam te verwarmen? En als ik zonnepanelen wil aanleggen, kan dat op mijn dak? Hoe zit dat nou precies met die subsidie? Bij dit soort vragen kan het Energieloket je ondersteunen, zodat je niet zelf al het uitzoekwerk hoeft te doen. Kom langs bij het Energieloket en bespreek je vragen met een van hun experts.

Een initiatief van de gemeente Lingewaard

Het Energieloket Lingewaard is een initiatief van de gemeente Lingewaard en is mede-gefinancierd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Zowel het fysieke als het online-loket wordt uitgevoerd door Lingewaard Energie in samenwerking met Avalon Advies.

Hoe het energieloket je helpen

Op de website www.energieloketlingewaard.nl is informatie gezet die je helpt een beeld te krijgen van de mogelijkheden en subsidies. Ook houden ze je op de hoogte van het laatste ‘energienieuws‘ en delen ze de verhalen van bewoners die al zijn begonnen met besparen.

Inzicht in kosten

Maatregel naar wens gevonden en benieuwd wat het exact gaat kosten? Dan is het een goed moment om een offerte op te vragen. Via het Energieloket kun je eenvoudig (lokale) bedrijven vinden die kunnen helpen bij de uitvoering van de klus.